Lassi Jyrkkänen

LASSI JYRKKÄNEN

KEITTIÖ

"Keittiön kapteeni"


KOUTSIN TARINA

”Tutustuin Lassiin näyttötutkintomestarina opettamieni ravintola-alan opiskelijoiden oppilasarvioinnissa, ja Lassi teki minuun lähtemättömän vaikutuksen asenteensa ansiosta. Lassilla oli aikaa uusien tulokkaiden ja oppilaiden asioiden hoitamiseen ja oppilaisiin keskittymiseen! Lassilla on laaja kokemus ravintola-alalta nimenomaan keittiöiden prosessien ja tuotteen näkökulmasta. Lassille on tärkeää työyhteisön hyvinvointi ja toimivuus. Lassi on myös yrittäjä omalla sarallaan, ja henkilökohtainen sparrauskaverini!”

Markus Apuli, Koutsit Group Oy
 

 

KOKEMUS KENTÄLTÄ

 

”Työkokemusta ravintola-alalta 15 vuotta. Olen työskennellyt vastaanottovirkailijana, tarjoilijana, muutama ehtoo jopa baarin takana, mutta pääosa kokemuksesta on keittiöistä kokkina ja esimiehenä toimimisesta. Olen ollut urani aikana töissä niin ketjuissa kuin yksityiselläkin sektorilla.”

 

Tällä hetkellä mies toimii yrittäjänä, opettajana ja valmentajana. Lassin tavoitteena on tuoda omaa näkemystäni keittiöpuolelle tehokkuudesta, kannattavuudesta, suunnittelusta ja henkilökunnan hyvinvoinnista.

 
VALMENNUKSET

Valmennusta tarpeen mukaan:

Tarvitsetteko apua uuden keittiötoiminnan käynnistämiseen

Kannattava keittiötoiminta, ruoan kate, henkilöstökulut jne.

Työvuorolistasuunnittelu, miehityksen perusteet

Ruokalistat ja niiden toimivuus